lagerdistribution

Våra tjänster avser kontinuerliga uppdrag som omfattar inleveranser, lagring, plock & pack samt distribution. Allt material systemkontrolleras och saldo finns tillgängligt online på webben. Vårt avropssystem kan anpassas efter dina behov och kan kompletteras med Web2print lösningar där t.ex. trycksaksbeställningar kan utföras av er själva online vid behov. Web lösningen vi använder oss av heter Canon E-Business

Offert           08 33 64 00

Våra lösningar

Vi lagrar vi dina trycksaker och promotion artiklar. I samband med lagring erbjuder vi kvalitet och kontrollgranskning av allt inkommande gods för er räkning. Lagersaldo förs kontinuerligt via vårt webbaserade logistikprogram så att du som kund via ett unikt ”login” alltid kan hämta lagerinformation när som helst på dygnet. Vi anpassar lagersystemet med en struktur som passar för dina önskemål. Systemet håller reda på aktuellt saldo och skickar plocklistor till lagret och meddelar när enheter behöver fyllas på. På distributionsavdelningen arbetar vi med kuvertering, adressering och kampanjpackning. Vi printar direkt från din adressfil på din trycksak eller på etikett. Plockning till färdiga pärmar etc. packning och emballage, utskrift av frakthandlingar samt distribution till en eller flera adresser.

Exempel på baspaket

För Plock & Pack per order ingår packmaterial (anskaffning, packlösning, pack utrustning). Inleveranser aviseras av er i förväg. Komplett order skickas till oss senast 12.00 dag 1 och leverans senast dag 3/4 till mottagare inom Sverige. Order/avrop skickas per mail från er alternativt via webbportalen.

 • Uppsättning av standard Web-Portal via vår Web2print portal Canon E-Business.
 • Tillgänglighet hos Kundservice & Support må-fre. 07.00 – 16.00
 • Tillgång till online information om saldo och transaktioner på anvisad webbplats.
 • Godsmottagning.
 • Lagring, fast kapacitet, pallplatser.
 • Lagring, enskilda kolli, plocklagerplatser.
 • Distribution Sverige och Norden.

Roll Up Utbytessystem

Vi lagrar vi dina Roll-Up kassetter och byter ut bildvåder efter behov. Många av våra kunder har stora mängder kassetter som ligger oanvända. Det är ofta enklare att beställa nya än att plocka fram den gamla och skicka till tryckeriet för uppdatering. Därför erbjuder vi våra kunder en paketlösning som både är miljömässigt mer hållbar men även förenklar användandet.

Uppsättning av standard Web-Portal via vår
Web2print portal Canon E-Business.

 • Pris 1:a kassett: 195 kr.
 • Pris följande kassett: 125 kr.
 • Fast pris byte av bildvåd: 750 kr.
 • Lagring plocklagerplats, pris per kassett & månad: 35 kr.

lager_visning

lager_visning_4


Information
Godsmottag/lagerläggning innebär fysisk mottagning av gods, scanning samt uppläggning i lagersystem. Trycksaker eller relaterade produkter så som mässmaterial och promotionartiklar som producerats av Partner Print och Tierps Tryckeri belastas inte med Godsmottag/lagerläggnings kostnad.

GÅ VIDARE TILL:

    Tillbaka till tjänster