KONTORSTRYCKSAKER

trycka_visitkort_snabbt

Visitkort

Att trycka visitkort billigt i Stockholm är vi inte ensamma om.
Men vi vill erbjuda mer än billiga visitkort, kan du exempelvis få provtryck gratis och bolla papperskvalitét med alla? Vi ser till att du som kund blir nöjd med dina visitkort. Din första kontakt med kunden måste lämna ett spår av seriositet och eftertanke. Då får du resultat av dina kundbesök. Sticker du ut? Lämnar du ett spår som ger mersmak och nyfikenhet?

Vi hjälper dig med design och pappersval. Vi har ingen gräns på hur många visitkort du vill trycka. Det väljer du själv. Oavsett vart i landet du sitter levererar vi korten snabbt och säkert. Är visitkorten slut inför mässan i helgen?
Hör av dig direkt så ser vi till att du inte står tomhänt!

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00
trycka_block_mini

Block

Tryck ditt eget block hos oss.
Det finns många olika typer av block, konferensblock, anteckningsblock, kollegieblock, rutat, linjerat, limmat eller spiralinbundet. Storlekarna brukar variera mellan A6, A5 och A4. Men du väljer utseende och finnish helt och hållet. Vare sig det gäller konferensblock till ert företag eller egendesignat skissblock åt dig själv, så levererar vi dina trycksaker helt efter dina önskemål. Vi lägger till en kartongbaksida så att blocket får styrsel och inte blir för sladdrigt.

Vi väljer, tillsammans med dig, rätt papper för rätt ändamål. Det ska vara enkelt för dig att trycka eget block hos Partner Print.

Behöver du block till er konferens i övermorgon? Ring oss direkt! Vi jobbar med snabba leveranser och bra personlig service.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

korrespondenskort

Korrkort

Ett korrespondenskorts storlek kan variera väldigt. Skapa fritt!
Gör dom personliga eller med ditt företags loggo. Ett populärt sätt är att trycka korrespondenskort med sina kontaktuppgifter, likt ett visitkort fast i större storlek. Då får du plats att göra anteckningar eller en personlig hälsning eller instruktion. Vi kan lägga in din namnteckning / signatur digitalt och trycka direkt på ditt korrespondenskort. Du behöver bara besöka oss så sköter vi resten.

Profilera dig med ditt eget val av papper. Partnerprint hjälper gärna till med att skicka pappersprover som du kan känna och klämma på. Eller varför inte besöka oss och få allt klart direkt? Kom förbi Vretenvägen 9 i Solna så syr vi ihop ett paket där du som kund ska bli nöjd. Varför inte runda ett av hörnen för att få en liten touch av design och eftertanke. Kombinera med ett kuvert som passar ditt val av storlek på kortet.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

offertmapp_med_tryck

Offertmapp

En offertmapp med tryck hjälper dig och ditt företag att hålla en snygg profil utåt med en genomtänkt profil. Samla din broschyr, offert och visitkort i samma mapp. Efter vi har tryckt din offertmapp så stansas den ut enligt önskad form. Vi har en standardform som finns bifogad här nedan. Antingen väljer du en mapp med snoddar eller utan. Självklart tillhandehåller vi enklare varianter utan invik eller visitkortsslits. Hör gärna av dig till oss så går vi igenom de olika alternativen. Offerera mera!

 Standardmall offertmapp för A4 blad.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

    Tillbaka till trycksaker