UTSKICK & VYKORT

utskick_solna

Utskick

Nå fram till så många som möjligt.
Partnerprint är en perfekt resurs för att få iväg ditt utskick enkelt och smidigt. Vi sköter hela processen. Från skiss till trycksak till leverans i brevlådan. Direktreklam efter er adresslista. Vi trycker den unika adressen på trycksaken eller på kuvertet. Därfter sorterar vi och skickar direkt till posten som distribuerar ut i landet men även utomlands till hela världen. Det vi behöver av dig är ert kundnummer på posten samt avsändar- adress. Då får ni enkelt reda på om något inte kommit fram.

Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om hur utskick går till.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00
vykort_eget_motiv

Vykort

Standardstorlek för vykort är 148×105 mm men många använder storleken 150×100 mm som har samma mått som en fotokopia, men du har möjligheten att skapa helt fritt.
Tryck egna vykort hos Partnerprint. Vi skräddarsyr leveransen efter din design och rekommenderar pappersval. Ta hand om dina kunder och skicka vykort med posten.

Kombinera med ett kuvert som passar ditt val av storlek på kortet. Läs mer on kuvert lite längre ner på sidan.  Använd standardstorlekarna som du enkelt kan ha som utgångspunkt för att få till din egen design. Fråga oss gärna om råd och tips!

Vi trycker dina vykort med färdig mottagaradress, du fyller i ett excelark med adressuppgifterna. Vi lämnar därefter in dom till posten som sköter distributionen runt om i landet. Enkel, eller hur?

Kuvert
Tryck din logotype på dina kuvert.

Vi har möjligheten att trycka unika kuvert till ett lägre pris. Ska ni göra ett utskick och behöver adressera kuvert så har vi den perfekta lösningen. Tryck kuvert med den unika adressen på. Då slipper ni klistra på etiketter eller skriva för hand. Vi lämnar sedan in dom till Posten, som distribuerar ut i landet. Lämna bara ditt kundnr så sköter vi resten.

Visst är det enkelt?

Perfekt att kombinera med din inbjudan. Välj ett unikt typsnitt som passar. Partnerprint trycker även kuvert i standardutförande med logotype och avsändaradress. Man använder C/E format för att bestämma storlek på kuvertet. Exempel: C4 kuvert passar A4 papper etc.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

 

    Tillbaka till trycksaker