ÅRSREDOVISNING & RAPPORT

trycka_arsredovisning

Årsredovisning

Dags för årsrapport eller verksamhetsberättelse?
Du ägnar dig åt siffrorna så sköter vi trycket. Dina uppgifter är säkra hos Partnerprint. Vi diskuterar gärna fram tillsammans med dig vilket utförande årsredovisningen ska få. Vi hjälper gärna till med layouten och designen. På så vis får du en respektabel och seriös slutprodukt. Ni behöver bara luta er tillbaka och låta oss göra jobbet. Om årsredovisningen behöver revideras kan vi enkelt trycka nya ex.Hör av dig redan idag så pratar vi igenom just dina behov.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00
trycka_print_rapport

Rapport

Dags att presentera resultatet?
Vi trycker rapporten åt dig. Produktionen går snabbt och smidigt i våra digitalpressar, kostnadseffektivt. Vi kan enkelt trycka nya exemplar om rapporten måste revideras. Vi hjälper dig att hitta snyggast utförande. Antingen gör vi en rapport så som en broschyr med häftklammer, limmad eller spiralinbunden rapport. Vi lägger en plastframsida för att få en snygg finish.

Har du gjort din rapport i Powerpoint? Då hjälper vi dig att konvertera den till PDF och anpassar till A4 format eller det format du önskar. Vi levererar snabbt i hela Sverige. Hos oss får du personlig service, vi ser till att inget går fel. Dina uppgifter är säkra hos oss!

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

    Tillbaka till trycksaker