PRESENTATIONSMATERIAL

trycka_produktblad

Produktblad

Att trycka produktblad är en självklarhet för oss på Partnerprint.
Vi sitter på Vretenvägen 9 i Solna och kan leverera snabbt inom hela Sverige. Vi står till er tjänst!
Vad tillhandahåller ditt företag? Vet dina kunder om att ni gör det ni gör? Se till att dom gör det. Tryck ditt produktblad/faktablad hos oss!

Det är viktigt att dina produkter når marknaden på fler sätt en bara digitalt. Står du på mässan men inga besökare? Berätta om din produkt och locka dom till din monter. Se till att få maximal uppmärksamhet och använd informativ information.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00
trycka_flyers_flygblad

Flyers/Flygblad

Många är ute efter att trycka flygblad billigt och snabbt. Vi hjälper er att ta fram pris och kommer överens om leveranstid. Partner print trycker dina flygblad/flyers och levererar i Stockholm och Solna snabbt som sjutton.

Ett flygblad är ett mindre pappersark med enkelt och tydligt budskap. Tryck på båda eller ena sidan. Oftast är det reklam för en specifik produkt eller ett politiskt budskap. Eller varför inte locka mässdeltagare till din monter? Extra populärt är att dela ut flyers med en Qr-kod där läsaren kan scanna och läsa mera. På så sätt kan du skapa direkttraffik till en specifik produktsida.

Har ni release av er nya produkt imorgon? Då är det hög tid att ringa oss direkt eller skicka ett mail.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

trycka_affisch_posters

Posters

Affischera på stan, vi trycker din poster/affisch och levererar snabbt och säkert till dig.
Välj att designa en snygg poster för att rama in eller gör reklam över hela landet. Inspiration till din affisch finns överallt på webben. Skapa fritt. Vi väljer tillsammans med dig papper och tjocklek för att anpassa den till den slutprodukt du är ute efter. Vi trycker din poster precis som DU vill ha den. Skapa en barnposter till barnrummet, ett unikt sätt att sätta pricken över i:et med inredningen. Vill du trycka större än A3, klicka dig då vidare till Affischer.

Skicka in din poster direkt för att få offert och leveranstid.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

foretagspresentation_print

Företagspresentation

Vi på Partner print hjälper dig att ta fram en representativ presentation för just ditt företag. Vare sig det är en produkt/företagspresentation.
En spiralinbunden presentation är enkel att bläddra och skapar en överskådlig syn för läsaren. Fram och baksidan trycks oftast på ett papper med högre gramvikt för att skapa styrsel. Lägg till ett genomskinligt plastark för att få en snygg finish. Utbildningsmaterial/kurstillfällen trycks ofta på detta sätt. Att tänka på vid framtagning av inlagan är att ha en mariginal på 15-20mm där spiralen ska sitta, vare sig om den sitter i överkant eller vänsterkant.

Företagspresentation som broschyr.
En broschyr är en trycksak som har fler än 8 sidor som sätts ihop med häftklammer eller limbindning.
Den är idealisk för att göra reklam för ditt företag eller beskriva produkter och tjänster. Läs mer här!

Vi kan trycka spiralinbunden presentation i A6, A5, A4 och A3.Liggande som stående, eller i specialdesignat format upp till A3. Välj mellan flera olika färger på spiralen. Ring oss direkt och se vad vi har på lager.

partnerprint_spiral_presentation

EXPONERA DITT FÖRETAG PÅ EVENT & MÄSSA!
Läs om våra produkter här

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

    Tillbaka till trycksaker