BROSCHYRER, FOLDER, MAGASIN & KATALOG

 

trycka_broschyr

Broschyr

Tryck din broschyr hos oss.
En broschyr är en trycksak som har fler än 8 sidor som sätts ihop med häftklammer eller limbindning.
Den är idealisk för att göra reklam för ditt företag eller beskriva produkter och tjänster. De vanligaste storlekarna på en broschyr är A4 och A5 men vi erbjuder fler storlekar. Fråga oss gärna om råd,
ring 08 – 33 64 00. Tänk på att broschyrer måste ha ett sidantal som är delbart med 4.

Vill du bara ha 4 sidor? -Se Folder lite längre ner på sidan. Tillsammans väljer vi papper som passar just din broschyr.

Vi på Partner print rekommenderar att trycka broschyrer med något högre gramvikt på omslaget för att skapa lite mer styrsel. Slutprodukten får då ett högre värde hos din läsare. Gör dina broschyrer lättillgängliga, lägg dom i ett broschyrställ. Enkel och bekväm exponering för receptionen eller ute på mässan.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00
trycka_folder

Folder

Att trycka folder hos Partnerprint är enkelt, leverans i Stockholm och Solna på ett kick!
Men vad är en folder?
Den består av ett ark papper som trycks på fram och baksida. Sedan viks det till fyra, sex eller åtta sidor, ibland mer. Beroende på design så kan foldern vikas på flera olika vis. Vikt i mitten, dragspel eller ”Z” eller ett C – så kallat altarskåp.

Perfekt att dela ut på ditt kundbesök imorgon, beställ direkt för snabb leverans.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

trycka_katalog_magazin

Magasin & Katalog

Partnerprint trycker ditt magasin, katalog eller tidning.
Vill du trycka din egen tidning eller vill du ge ut ett magasin? Med hjälp av oss ser vi till att du får en slutprodukt som ser proffsig ut och du som kund är super nöjd. Det är viktigt för oss att du ska få en sån enkel resa som möjligt från ax till limpa. Vi hjälper gärna till med foliering/lackning av omslag. Hör av dig till oss direkt så går vi igenom dina önskemål. Ge oss en utmaning redan idag

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

    Tillbaka till trycksaker