BÖCKER, PÄRMAR & KOPIERING

trycka_bok

Bok

Hos Partnerprint skapar man sin egen bok, precis som du själv vill. Vi hjälper dig att trycka din Informationsbok, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok. Publicera din blogg i bokform, tryck din ”bloggbok”. Vår teknik gör att slutresultatet liknar en pocketbok, men självklart hjälper vi dig med alternativ vad gäller riktig bokinbidning.
Vad har du att berätta?

Eftersom vi i första hand printar on-demand så väljer du själv hur många böcker du vill trycka. En mindre upplaga får självfallet ett annat styckepris jämfört med en större. Fråga oss gärna om pris på att trycka din egen bok. – Be om offert.

Tillsammans går vi igenom vilket papper vi ska använda för bokomslaget och inlagan. Vi rekommenderar ett papper med högre gramvikt på omslaget för att få mer styrsel i slutprodukten.

Vill du ha hjälp med hur du måste gå till väga för att publicera din egen bok?
Besök: www.forfattarforbundet.se

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00
parmar_bestalla

Pärmar

Vi trycker, plockar, sorterar och levererar!
Vi tilhandahåller allt du behöver för din pärmproduktion. Försättsblad så att man tydligt ser vad pärmen innehåller. Ryggtext för enkel sortering i din hylla. Register med flikar för att hitta dit man man vill, snabbt och enkelt. Har du inte din pärm i digitalt utförande så kopierar vi innehållet och trycker så många exemplar som du behöver.

Hör av dig till oss för att få offert. Vi vill gärna prata med dig som kund först för att få en överskådlig blick hur mycket jobbet gäller. Då kan vi ge dig en estimerad leveranstid på så kort tid som möjligt. Vi kan leverera inom hela Sverige inom ett par dagar.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

kopiering_solna

Kopiering

Partnerprint kopierar enligt dina önskemål. Eftersom vi lever i en digital värld och det är inte alltid man har möjlighet att få fram ett digitalt original. Du kanske har en hel pärm full av värdefulla handlingar för ditt företag som behöver backas upp eller delas ut till flera. Vi kopierar, plockar och sorterar med eller utan flikar. Du får leverans med en färdig pärm direkt till din önskade leveransadress.

Hör av dig till oss så ser vi till att möta dina önskemål.

Beställ direkt       Offert                 08 33 64 00

    Tillbaka till trycksaker